Вітання з нагоди професійного свята - Дня журналіста

Червень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 701 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста. Кожен з вас обрав нелегкий фах, який вимагає не тільки всебічних знань, рішучості та сміливості, енергійності і оперативності, а й надзвичайно великої відповідальності. Наша робота може впливати не тільки на громадську думку, а й на людські долі. Тому кожне слово журналіста має бути взірцем об’єктивності, неупередженості і професіоналізму.
Певно, ніхто не зможе заперечити, що останнім часом представникам нашої спільноти нелегко виконувати свій професійний обов’язок. Ми знаємо про випадки тиску з боку влади, прикрі публічні конфлікти і навіть факти застосування сили. Багатьом із нас важко боротися із проявами цензури, залишатися незалежними, реагувати на виклики часу. Та, попри це, ми розвиваємося, рухаємося вперед, наближаючись до найкращих світових зразків. І найголовніше, що українські журналісти вміють об’єднувати зусилля, захищаючи свої права і права колег, і можуть виступити єдиним фронтом задля вирішення актуальних питань. Саме захист прав кожного журналіста, кожного редакційного колективу – від великого центрального медіа до маленького регіонального ЗМІ – є одним із пріоритетів роботи Національної спілки журналістів України. Тому в день професійного свята хочу запевнити вас, що наша організація завжди готова подати руку підтримки тим, хто цього потребує. Тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо зберегти високі стандарти української журналістики.
Від усього серця бажаю, щоб у вас ніколи не забракло енергії, творчої наснаги і терпіння. Нехай ваша робота буде дієвою, творчий пошук – результативним, а аудиторія – вдячною.
Зі святом вас, дорогі колеги!

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool