Вироком суду півтора року обмеження волі отримав олександрієць за спробу ухилення від сплати податків

Квітень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Під час розслідування кримінальної справи співробітники податкової міліції ДПА у Кіровоградській області довели вину місцевого підприємця в ухиленні від сплати податків на загальну суму у 2,4 млн. грн. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

 Як виявилось, олександрієць безпідставно відніс до складу валових витрат суми по нібито проведеним операціям з придбання товарів у різних приватних підприємств. Він власноруч виготовляв накладні та податкові накладні, які свідчили про придбання товарів. Крім того, проставляючи у підроблених документах відбитки печаток, він надавав створеним заготовкам вид документів, виданих реальним підприємством. Вони надавали права збільшувати податковий кредит з ПДВ, а в результаті – зменшувати належну до сплати в бюджет суму зобов’язань, а також збільшувати валові витрати. Внаслідок цього зменшено належну до сплати в бюджет суму прибуткового податку.

Крім обмеження волі, олександрійцю присуджено штраф на суму 2,6 млн. грн., конфіскацію половини всього майна та заборону займатись підприємницькою діяльністю строком на 2 роки.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool