Вирішення конфлікту обернулось вбивством колишньої співмешканки

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку УМВС в Кіровоградській області та Ульяновського райвідділу міліції за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 43-річного раніше судимого жителя одного із сіл району.

Правоохоронці отримали повідомлення від оператора МНС про те, що під час гасіння пожежі в населеному пункті у будинку виявлено обгорілий труп. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції встановили, що загиблою виявилася 50-річна господарка помешкання. Її тіло було виявлено в одній із кімнат, де знаходилася пічка, інші приміщення оселі не були пошкодженні вогнем. 

Після проведення розтину стало зрозуміло, що жінка померла у результаті отримання тілесних ушкоджень – перелому однієї із кісток черепа, і, як наслідок, пошкодження головного мозку та крововиливу. Крім того, на шиї загиблої експерти виявили залишки затягнутої петлі від жіночої панчохи.
За фактом вбивства було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України. Працівники місцевого райвідділу міліції спільно із оперативниками із обласного апарату провели ряд першочергових заходів з метою встановлення обставин злочину та кола осіб, причетних до його скоєння.
Протягом доби правоохоронці затримали за підозрою у скоєнні вбивства 43-річного жителя іншого населеного пункту – колишнього співмешканця потерпілої. Попередньо працівники міліції встановили, що чоловік прийшов нібито владнати недавній конфлікт щодо розподілу майна. Та, як виявилося, підготувався до візиту у разі негативного результату вирішення питання – захопив із собою кілька літрів бензину, а також знайшов на подвір’ї жінки сокиру і пішов до оселі.
Одразу після того, як господарка будинку відчинила двері, між колишніми співмешканцями почалася сварка. За словами підозрюваного, під час з’ясування стосунків жінка схопила ножа та розмахувала ним, а він у відповідь ударив її тупим кінцем сокири по потилиці. Після чого почав душити потерпілу панчохою. Потім поклав бездиханне тіло в одній із кімнат, заніс туди газовий балон, трохи відкривши його, облив кімнату бензином і підпалив, при цьому, зачинивши вхідні двері будинку на навісний замок…
Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За вчинений злочин, згідно ч. 1 ст. 115 КК України, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool