Вінниця: пожежа магазина електротоварів (ВІДЕО)

Квітень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

16 квітня о 09:00 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №2 м.Вінниця надійшло повідомлення про пожежу на вул.Шмідта.

На місці виклику рятівниками було з'ясовано, що горить другий поверх магазину. За словами свідків в магазині знаходилися електротовари. До ліквідації пожежі були задіяні усі чергові підрозділи обласного центру та навчальна пожежно-рятувальна частина вінницького вищого пожежного училища цивільного захисту. Одночасно всередині приміщення у спецспорядженні боролись з полум’ям три ланки газодимозахисної служби. Площа загорання склала близько 80 кв.м. Загиблих та постраждалих немає.Причини та збитки встановлюються, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool