Вінниця: місцевий аеропорт розпочне регулярні авіарейси до Москви

Квітень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Підписання двосторонньої угоди між авіакомпанією «Мотор Січ» та комунальним підприємством «Аеропорт Вінниця» з приводу підписання запровадження регулярних авіарейсів Вінниця-Москва-Вінниця відбулося 2 квітня у Вінницькій облдержадміністрації.

Підписання договору про співпрацю є позитивним кроком для області та початком розвитку авіасполучень з різними країнами. Це надасть жителям Вінниччини та сусідніх областей чудову можливість скорочувати відстань, заощаджувати час та отримувати регулярні та якісні авіапослуги.

Авіарейси Вінниця-Москва-Вінниця здійснюватимуться з 10 травня поточного року двічі на тиждень: у понеділок та п’ятницю. Виконуватиметься авіасполучення літаками АН-140 на 48 пасажирських місць до аеропорту «Внуково» в Москві. Орієнтовний час відправлення – 16.00. Час перельоту– дві години.

Квитки, які надійдуть у продаж з восьмого квітня, можна придбати в будь-якій авіа-касі міста, а також в Інтернеті.

У перспективі аеропорт зможе надавати послуги не тільки жителям Вінницької, а й Житомирської, Хмельницької та частини Черкаської і Кіровоградської областей, повідомляє Вінницька ОДА


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool