Вінницька область: пожежа - загинула однорічна дівчинка

Травень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

11 травня о 16:33 у Шаргороді на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №34 від місцевих жителів надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку на вулиці Героїв Панфіловців.

 

Загорання сталося в одній із квартир триквартирного житлового будинку, в якому мешкала сім'я з п'яти осіб: 34-річний власник квартири, його 21-річна співмешканка та троє малолітніх дітей – 2010, 2011 та 2012 років народження. Внаслідок пожежі загинула наймолодша дівчинка – однорічна Ганна, яка померла від отриманих опіків в автомобілі швидкої допомоги. ЇЇ 3-річний братик та 2-річна сестричка із діагнозом «отруєння продуктами горіння» були доставлені до місцевої районної лікарні. О 16:51 черговий караул ДПРЧ -34 м. Шаргород ліквідував пожежу. Попередня причина займання – дитячі пустощі з вогнем. Рятувальники закликають батьків приділяти більше уваги своїм дітям, не залишати їх без нагляду та роз'яснювати елементарні правила безпечної поведінки. Лише ваша небайдужість може стати запорукою їхньої безпеки, стати на заваді горю, яке можуть спричинити їхні несвідомі дії, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool