Винахід працівників локомотивного депо Одесса-Сортувальна дозволяє заощаджувати 685 тис. грн. на рік

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Кращою раціоналізаторською пропозицією року в напрямку «Оптимізація експлуатаційної роботи, механізація та автоматизація виробничих процесів», згідно з рішенням комісії Укрзалізниці, визнано винахід працівників локомотивного депо Одеса-Сортувальна – нову пересувну сепараторну установку для очищення масла та масляної системи дизельного двигуна тепловозів.

Економічний ефект від використання рухомої установки становить 685 тис. грн. на рік завдяки подовженню терміну служби масла, що дає можливість зменшувати витрати дизельного масла при проведенні технічного огляду та поточного ремонту та виключає необхідність використовувати для промивки масляної системи спеціальну рідину. Рухома установка по очищенню масла дозволяє продовжити термін служби масла не погіршуючи його за показниками. Винахід дозволяє неодноразово очищати масло, що має різні параметри забруднення.
Після лабораторного дослідження, в залежності від ступеню забруднення масла, встановлюється відповідний режим очищення. У середньому на очищення відводиться 7-8 годин. Установка має два баки: бак нагріву масла та накопичувальний бак, що дає змогу після очистки масла накопичувати його після чого під тиском подавати його в масляну систему тепловоза для одночасного очищення масла та промивки масляної системи дизельного двигуна не порушуючи технологічний процес. Процес очищення масляної системи дизельного двигуна не заважає слюсарям проводити ремонт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool