Вимушені переселенці можуть оформити паспорт громадянина України у Кіровограді

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Вимушені переселенці з районів проведення антитерористичної операції з Донецької та Луганської областей, які прибули на територію Кіровоградської області, можуть оформити паспорт громадянина України у підрозділах Управління державної міграційної служби України в Кіровоградській області.

Відповідальним підрозділом УДМС в області щодо документування вимушених переселенців визначено Ленінський районний сектор умісті Кіровограді, який знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 6-а.
З питань оформлення паспортів громадянина України, у тому числі у разі обміну, замість утрачених, викрадених або зіпсованих, уклеювання фотокарток по досягненню віку, а також реєстрації місця проживання та місця тимчасового перебування громадянам, які залишили зону проведення АТО, необхідно звернутись до територіального підрозділу УДМС за місцем перебування.
Проконсультуватись можна за номером «гарячої лінії» УДМС в Кіровоградській області: 24-73-21.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool