«Відомі люди радять почитати»

Лютий 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1500 | Коментарі: 0

На сайті Кіровоградська обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка (http://lib.kr.ua) розпочато новий цікавий проект «Відомі люди радять почитати». (http://lib.kr.ua/index.php?menuid=83)

Мета проекту – популяризувати читання книг серед молоді нашого міста та області.

Сьогодні часто говорять про те, що люди стали менше читати, що наша «Найбільш читаюча країна» у світових рейтингах читання займає одне з останніх місць. Даний проект покликаний подолати ці стереотипи.
Молодь завжди намагається когось наслідувати, а відомих людей тим більше. Книга, рекомендована публічною людиною (можливо навіть чиїмось кумиром) одразу набуває особливого значення та стає Книгою з великої літери!
В рамках проекту Ви зможете дізнатися, що думають про читання відомі люди Кіровограду та Кіровоградської області, України та світу, що вони читають самі та що радять почитати іншим.
Вже сьогодні Ви можете познайомитись з літературними вподобаннями та читацькими порадами британського експерта з розвитку територій, автора книги "Креативне місто" Чарльза Лендрі (Charles Landry); головного редактора газети «Народне слово» - Валентини Василівни Бажан; фронтмена гурту «Мандри» - Фоми (Сергія Фоменка); директора Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка Лариси Миколаївни Савенко та інших.
Цікаво? Приєднуйтесь і Ви! Усі небайдужі можуть долучитись до участі у проекті. Напишіть нам – про чиї читацькі вподобання Ви б хотіли дізнатися та які книги Ви б порадили почитати іншим. Для цього заповніть он-лайн анкету на сторінці проекту. (http://lib.kr.ua/index.php?p=anketa)
Різні люди, різні смаки, різні книги… Головне пам’ятайте: читання не лише необхідне, але й корисне! Тож сподіваємося, що кожна порекомендована книга знайде свого читача!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool