Відділ Державної служби охорони відзначив 60-річчя

Листопад 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

Кінець жовтня 2012 року ознаменувався для працівників Державної служби охорони серйозним ювілеєм – підрозділу виповнилося 60 років.

З нагоди цієї визначної дати для співробітників ВДСО при УМВС України в Кіровоградській області та ветеранів відділу було організовано урочисті заходи та святковий концерт.
На урочистості завітав начальник Управління полковник міліції Костянтин Пожидаєв. Він поздоровив присутніх та вручив працівникам і ветеранам ВДСО нагороди. Костянтин Миколайович, зокрема, зазначив, що сьогодні підрозділ іде в ногу із часом, має гарну матеріальну базу і оснащення за останнім словом техніки, а також прекрасно підготовлений особовий склад.
Надійшли вітальні телеграми на адресу учасників заходу і від Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка та начальника Департаменту Державної служби охорони при МВС України Анатолія Назаренка.
До своїх колег також звернувся зі словами вдячності, настанов та найкращих побажань колишній керівник відділу підполковник міліції Анатолій Шеховцов.
Зі свого боку, голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Валерій Шевчук привітав правоохоронців з ювілеєм та вручив цінний подарунок і грамоти.
А яскравими та незабутніми хореографічними номерами вітали присутніх з їх святом учасники народного ансамблю бального танцю «Конвалія» та зразкової школи сучасного спортивного танцю «Форсаж».
Наприкінці урочистостей працівники та ветерани ВДСО приймали вітання від начальника відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області полковника міліції Олександра Спінула.
Крім того, Олександр Васильович від свого імені та присутніх у залі подякував юним танцівникам за прекрасний концерт та подарований піднесений настрій.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool