Відбувся рейд у селі Бірки Олександрівського району

Липень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

Спека, яка набирає обертів у останні дні, змушує людей все більше часу проводити біля водойм, де можна отримати таку жадану прохолоду.

На жаль, чим більше людей збирається біля річок та озер, тим більша вірогідність нещасних випадків. Для убезпечення населення від летальних випадків на воді рятувальники Кіровоградщини не припиняють роз'яснювальну роботу. 15 липня така робота була проведена у с.Бірки Олександрівського району.

Фахівці рятувальної справи спілкувались з місцевим населенням та з'ясували чи обізнані люди з правилами відпочинку на воді. Зауважимо, що громадяни самі повинні дбати про свою особисту безпеку. Тому їм порадили не заходити у воду у стані алкогольного сп'яніння, не відпочивати біля водойм наодинці, не запливати за обмежувальні знаки.

Найбільша група ризику - це діти. Тому, з дітлахами, які відпочивали на березі без нагляду дорослих, було проведені окремі додаткові бесіди. Дітлахам пояснили до чого може призвести необережність на воді. Працівники Служби порятунку нагадали якими небезпечними можуть бути ігри на воді з захватами та притопленнями та як важливо купатись тільки у спеціально облаштованих місцях. Діти з задоволенням спілкувались з рятувальниками та запевнили, що завжди дотримуються правил безпечної життєдіяльності.

В ході проведення профілактичної роботи всім співрозмовникам було надано нагадування з правил безпеки на водних об'єктах у вигляді яскравих листівок. Впевнені, що робота рятувальників не залишила байдужими громадян та допоможе їм завжди пам'ятати про власну обережність.

Прес-служба У ДСНС України в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool