Відбулося засідання обласної комісії ТЕБ та НС

Квітень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1571 | Коментарі: 0

27 квітня у Кіровограді в обласній державній адміністрації відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови ОДА Андрія Ніколаєнка. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Управлінням Держтехногенбезпеки ініційовано розгляд питань протипожежного захисту сільгоспугідь у весняно-літній період та створення, утримання й функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони, розташованих на території області. Рішенням протоколу наради затверджено обласний план заходів збереження ранніх зернових культур і грубих кормів від пожеж у 2012 році, контроль за виконанням якого покладено на Управління Держтехногенбезпеки, та графік створення підрозділів МПО
на 2012-2013 роки.
Також порушено питання про обладнання потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки області автоматизованими системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення. У зв’язку із змінами в законодавстві, кількість об’єктів, на яких необхідно впровадити відповідні системи, зменшено до 83 та затверджено план-графік їх впровадження, а також перелік відповідних заходів, які необхідно вжити керівникам зазначених підприємств.
У зв’язку з наближенням купального сезону начальник Управління Держтехногенбезпеки полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонова доповів про стан виконання заходів щодо попередження нещасних випадків на водних об’єктах області. Рішенням засідання комісії керівникам місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та аварійно-рятувальної служби оперативного реагування Кіровоградської області запропоновано здійснити низку заходів щодо попередження загибелі людей під час відпочинку на водних об’єктах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool