Відбулося заключне засідання громадської ради при ДПС у Кіровоградській області

Червень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

Це пов’язано із реорганізацією територіальних органів Державної податкової служби і Державної митної служби України та утворенням територіальних органів міністерства доходів і зборів України.

Також під час засідання громадської ради начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Ігор Вірієнко розповів про результати роботи відомства протягом січня-травня нинішнього року та декларування доходів громадян за 2012 рік.
Учасники засідання вирішили припинити діяльність громадської ради при ДПС у Кіровоградській області та сформувати ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Головному управлінні Міндоходів України у Кіровоградській області. До її складу включено представників ГУ Міндоходів в області, громадських організацій та незалежних засобів масової інформації.
За рішенням громадської ради, претендувати на включення до її нового складу можуть представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України. Для участі в установчих зборах вони повинні подати до ініціативної групи заяву в довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
Голова громадської ради Ігор Волков зазначив, що до заяви в обов’язковому порядку повинні додаватися: рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності); біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства; копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (копії статуту/положення, свідоцтва про реєстрацію або документа про легалізацію) та інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.
Подавати документи потрібно за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, Головне управління Міндоходів України у Кіровоградській області. Довідки – за телефоном (0522) 36-69-06 та електронною адресою: obl-DPA1@yandex.ua.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool