Відбулося відпрацювання житлових секторів у Кропивницькому та Устинівці

Липень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

29 липня фахівці підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлових секторів у Кропивницькому та Устинівці. 

Традиційно, громадянам нагадали правила безпеки при користуванні електричними приладами, про небезпеку перевантаження електромережі, про трагічні наслідки експлуатації несправних газових приладів, груб та камінів, побутової техніки. Не залишили поза увагою і спалювання сухої рослинності та сміття поряд з житловими будинками, господарчими спорудами, сінниками тощо.

Наголошувалось також про необхідність пильного нагляду за дітьми, особливо дошкільного та шкільного віку, забезпечення їм безпечного відпочинку під час канікул. Адже саме безпечність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, нерідко закінчуються трагічно.

Детальніше з правилами безпеки у різних надзвичайних обставинах можна буде дізнатись із застерігаючих листівок, які рятувальники вручили співрозмовникам під час профілактичної роботи, закликавши при цьому у разі надзвичайної події негайно телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool