Відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

У Дитячому санаторно-оздоровчому центрі „Маяк" (м. Євпаторія) відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей - 2011". Серед них – і двоє учасників із Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Перше місце в номінації „Художні твори” обійняла десятирічна Дар’я Савченко з Олександрії, третє в номінації „Твори декоративно-прикладного мистецтва” – її одноліток Валентин Мороз з Компаніївки. Дев’ятого вересня під час урочистостей вони отримали медалі, дипломи та подарунки.
Цього року на відпочинок до ДСОЦ „Маяк” було запрошено не лише переможців конкурсу, а й його учасників – дітей з малозабезпечених сімей, вихованців інтернатів та дитячих будинків. З Кіровоградщини оздоровитись напередодні важкого навчального року отримав можливість учень Маловисківської загальноосвітньої школи-інтернату Олександр Прозоровський. Загалом, у ДСОЦ „Маяк” відпочило 45 дітей.
В урочистому нагородженні переможців конкурсу участь взяли Директор департаменту взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС України Ольга Семченко, Голова центральної ради Всеукраїнської профспілки працівників ОДПС Олександр Кислиця, перший віце-президент „Асоціації платників податків України” Василь Матійчик, в.о. голови ДПА в АР Крим Сергій Крюков, члени журі та партнери конкурсу.
Під час тематичної зміни, яка тривала з 29 серпня по 11 вересня 2011 року, у переможців та учасників конкурсу була різноманітна розважальна програма: веселі дискотеки, цікаві ігри, конкурси та екскурсія у Євпаторійський дельфінарій. Роботи переможців поповнили постійно діючу виставку у ДСОЦ „Маяк” та музей Державної податкової служби України. Окрім того, всі роботи учасників Всеукраїнського конкурсу увійшли до дев’ятого номера тематичного альбому, а роботи переможців за художнім та декоративно-прикладним напрямами – до календаря на 2012 рік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool