Відбулась сесія міськради (ФОТО)

Лютий 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Відбулось перше засідання чотирнадцятої сесії Кіровоградської міської ради. 

Перед початком роботи сесії міський голова Олександр Саінсус відзначив кращих платників податків до міського бюджету та привітав керівників цих провідних у місті підприємств – ТОВ «М’ясокомбінат «Ятрань», ПАТ «Гідросила-груп», ПАТ «Червона зірка», ВАТ «Кіровоградобленерго», ПАТ «Радій». При цьому міський голова відзначив, що саме ці підприємства не лише створюють високий економічний потенціал обласного центру, а й беруть активну участь у розвитку соціальної сфери міста, створюють нові робочі місця, що допомагає зняти соціальну напругу та підвищити матеріальний рівень кіровоградців.
Також міський голова зупинився на ряді проблем, які потрібують негайного вирішення. Мова йшла про незадовільний стан окремих відділень центральної міської лікарні, що розташовані поблизу Фортечних валів (раніше перша міська лікарня). Олександр Саінсус проінформував депутатський корпус про те, що створена спеціальна комісія під керівництвом заступника міського голови Лариси Андреєвої, щодо перевірки цієї лікарні.
Місто турбують й інші питання. Зокрема, широкого розголосу набуло реформування транспортної мережі (зараз триває громадське обговорення запропонованих управлінням розвитку транспорту та зв’язку міської ради нововведень), а також відсутність водопостачання в окремих мікрорайонах міста, збільшення кількості аварійних ситуацій, спричинених сильними морозами, неуважне ставлення комунальників до вирішення першочергових потреб міської громади. Зараз, наголосив міський голова, докладається чимало зусиль щодо виправлення ситуації.
Міська рада підтримала 15 депутатських звернень, які стосувалися надання матеріальної допомоги мешканцям міста, та одне – з вирішення проблем ЖКГ.
Далі звітували голови постійних депутатських комісій – з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку (голова – Олег Краснокутський), з питань архітектури, будівництва, регулювання земельних відносин та реклами (голова – Віталій Бєлов), з питань промисловості, енергетики, транспорту і зв’язку, охорони навколишнього природного середовища (голова – Сергій Калапа). Секретар міської ради Ігор Волков зазначив, що міська рада відродила практику звітування депутатських комісій, що сприятиме прозорості прийняття рішень та контролю за їх виконанням.
Депутатський корпус затвердив також звіт про виконання міського бюджету за 2011 рік, вніс зміни в бюджет на рік поточний, прийняв до комунальної власності житловий будинок № 39 на вулиці Кузнєцова, прийняв рішення про надання матеріальної допомоги 15 кіровоградцям на загальну суму понад 54 тисячі гривень.
Наступне сесійне засідання заплановано провести третього березня.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Відбулась сесія міськради (ФОТО)

Відбулась сесія міськради (ФОТО)

Відбулась сесія міськради (ФОТО)

Відбулась сесія міськради (ФОТО)

Відбулась сесія міськради (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool