Відбулась робоча нарада у Кіровоградській міській раді

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Питання працевлаштування переселенців зі східних регіонів України і Криму на території Кіровограда обговорювалося на робочій нараді у Кіровоградській міській раді.

У роботі наради взяли участь начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Наталія Бабенко, директор міськрайонного центру зайнятості Тетяна Білоусова, начальники виконавчих органів міської ради, керівники ринків, торгівельної мережі міста, сфери побутового обслуговування населення та громадського харчування. Наталія Бабенко звернула увагу учасників наради, що станом на 1 травня 2015 року загальна кількість вимушених переселенців до Кіровограду з районів проведення антитерористичної операції склала 2920 осіб. Багато з них нагально потребують працевлаштування і такі необхідні робочі місця їм можуть надати галузі торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення в обласному центрі. У свою чергу, працівники міськрайонного центру зайнятості ознайомили керівників закладів із чинним законодавством України щодо соціального захисту внутрішньо – переміщених осіб та надали роз’яснення щодо механізму компенсації сум єдиного внеску за правлаштування безробітних та процедури оформлення такої компенсації.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool