Ветвицький: Депутати відмовилися від референдуму, бо хочуть розпродати землю

Грудень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 2313 | Коментарі: 0

7 грудня Верховна Рада відмовилася розглядати законопроект №9146 щодо призначення всеукраїнського земельного референдуму. Автор законопроекту, президент партії «ПРАВДА» Дмитро Ветвицький впевнений, що депутати просто побоялися розглядати цей законопроект, аби приховати наміри розпродати українську землю не питаючи українців.

- Дмитре Олександровичу, яке питання мало б виноситись на всенародне обговорення відповідно до вашого законопроекту?
- Українська земля – завжди цінувалася на вагу золота і наші батьки пролили багато крові, аби її захистити. Сьогодні, після того, як у народу вже вкрали потужні підприємства та колгоспи, саме земля є останнім і найціннішим скарбом, що відповідно до Конституції залишилося у власності громадян України. Відтак долю української землі повиненні вирішувати не 450 депутатів, однак весь народ України. Тому я, як президент партії «ПРАВДА», ініціював законопроект про призначення всеукраїнського референдуму, де кожен громадянин України зміг би особисто вирішити, чи варто дозволяти продаж землі. Рішення народу мало б стати законом для влади.
- Однак Верховна Рада не захотіла розглядати цей законопроект. Чому?
- Так, законопроект підтримало лише 39 з 450 депутатів. Цих голосів не вистачило навіть аби включити законопроект до порядку денного. Відмова більшості депутатів розглядати наш законопроект я пояснюю тим, що дуже багато народних обранців є великими землевласниками, і вони понад усе хочуть якнайшвидше зробити землю товаром. Тому їм всенародний земельний референдум, який вимагає партія «ПРАВДА», зовсім непотрібен. Навпаки – ці депутати воліють розпродати українську землю, не питаючи згоди народу.
- Партія «ПРАВДА» зібрала 15 000 підписів кіровоградців на підтримку цього законопроекту. Навіть така кількість підписів не переконали депутатів в необхідності ухвалення законопроекту?
- Так, тисячі підписів кіровоградців на народних депутатів не вплинули. Однак ми не можемо здаватися, адже за таких мізерних пенсій та зарплат для багатьох українців земля є чи не єдиною можливістю прогодувати себе та свої сім’ї. Тому нам потрібно і надалі захищати нашу землю. Поки в українців є земля – в України є майбутнє.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool