Ветерани подякували очільнику поліції Кіровоградської області

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Відповідний лист, за підписом голови районної організації ветеранів Григорія Донця, днями надійшов до Нацполіції області з м. Олександрії.

Сивочолі правоохоронці, які нині перебувають у відставці, також вдячні за підтримку і нинішньому керівнику поліції міста Сергію Котизі та, зі свого боку, за необхідності готові підтримати колектив, який продовжив справу їх життя – служіння людям і Закону.

«Чути хороші слова від цих досвідчених, мудрих та поважних людей завжди приємно. Бо кожен із нас багато років тому, вступаючи на службу, мав їх за вчителів і наставників, отримував досвід та дослухався порад. Тепер вони на заслуженому відпочинку, а це означає, що, крім вдячності, їм потрібна ще й увага та наша опіка. Моє завдання кожному працівнику – ставитися до ветеранів із належною повагою і шаною. Усі вони повинні почуватися частиною колективу, на який можуть розраховувати щохвилини», – зазначив керівник поліції області Сергій Кондрашенко.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool