Веселі дитячі розваги від кропивницьких лялькарів

Червень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Три дні поспіль тривали святкові заходи, які підготував та провів колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, з нагоди Дня захисту дітей.

 Вітали і розважали лялькарі вихованців дошкільних закладів міста, Знам’янського будинку-інтернату, дітвору в смт. Смоліне та с.Суботці.

Під час міських святкувань у Ковалівському парку, на запрошення редакції газети «Україна-Центр», актриса театру, заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк, познайомила малечу з різними казковими персонажами та секретами їх народження і керування.

А учора до театру завітали представники соціальних служб разом зі своїми підопічними, для яких був організований показ вистави з ростовими ляльками «Чу-чу-чу…Бережіться Пікачу!» Н.Педько.

Загалом на святкових заходах, проведених лялькарями, побували понад дві з половиною тисячі маленьких мешканців області.
Для юних містян 2 червня у театрі теж відбулася велика розважальна програма. Протягом двох годин діти грали з забавними клоунами, взяли участь у веселих перегонах юних кухарів, у шоу-змаганнях з мильними бульбашками, у конкурсі малюнку «Моя улюблена вистава»; сфотографувалися на королівському троні, а після перегляду казки – з її героями, фіксиками та Пікачу.

Під час свята клоуни вручили нагороди і подарунки Марійці Чудній та Михайликові Нестеренку, які стали переможцям конкурсу "Кращий глядач сезону". Свої призи від веселунів отримали і юні художники.

А у театральному фойє, впродовж усього часу, наші майстри аквагриму (художники Ганна Додатко і Станіслав Стогодюк) перетворювали дітвору на казкових метеликів та різних кумедних звіряток.

На завершення святкової програми малечу почастували морозивом.

Додому і маленькі, і дорослі глядачі розходилися з гарним настроєм і позитивними емоціями. Значить, свято вдалося.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool