Вбив, а потім спалив труп у печі

Листопад 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1701 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 30-річного жителя Кіровоградського району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

У лютому 2011 року до міліції із заявою про зникнення 42-річного жителя одного із сіл звернувся голова сільської ради.
Правоохоронці розпочали пошуки чоловіка та з’ясували, що вже місяць-другий він не з’являвся у населеному пункті. Разом з тим, було також відомо, що раніше зниклий не мав постійного місця проживання, а останнім часом один із місцевих жителів запропонував безхатченку дах над головою і харчування в обмін на допомогу по господарству.
Та, як згодом встановили працівники міліції, добрі наміри господаря будинку через згубну пристрасть «квартиранта» до оковитої обернулись для останнього трагедією. І хоча спочатку підозрюваний запевняв правоохоронців, що він жодного уявлення не має, куди подівся «помічник», у ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено протилежне.
У один із вечорів місцевий житель повернувся додому і вже вкотре застав «квартиранта» у стані сильного алкогольного сп’яніння. На ґрунті цього між чоловіками виникла сварка, під час якої опонент намагався ударити господаря помешкання в обличчя. На що той, у відповідь, застосував прийом рукопашного бою. Упавши на підлогу, потерпілий вдарився головою об поріг, що і виявилося для нього фатальним.
Злякавшись того, що накоїв, господар будинку загорнув тіло загиблого у килим, виніс його надвір та спалив у металевій печі, яку згодом розібрав та здав на металобрухт.
Підозрюваного у скоєнні злочину працівники міліції затримали. При огляді місця події біля господарської будівлі експерти у купці попелу виявили залишки кісток.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool