«Вар’яти-шоу» везуть до Кропивницького нову програму

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Найбільш гастролююче україномовне гумористичне шоу країни – “Вар'яти-шоу” – в даний час знаходяться в концертному турі містами України та Північної Америки. 17 листопада у Філармонії Кропивницького можна буде побачити нову 2-годинну програму.

“Вар’яти-шоу” перебувають в постійному творчому процесі. Тільки-но встигли завершити зйомки другого сезону “Вар’яти-шоу” й одразу вирушили на гастролі. З вересня й до Нового року у хлопців заплановано близько 50 виступів в Україні, а також в містах США та Канади.

За 7 років існування артисти дали концерти майже в усіх містах та містечках країни. Більш того, вже стало доброю традицією в одному місті давати не один, а одразу два, навіть і три концерти за приїзд. І кожного разу “Вар’яти” видають нову 2-годинну програму.

Всі свої історії артисти беруть з власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас. Саме завдяки цьому “Вар’яти” здобули народну любов. Тому на виступи приходять цілими родинами.

Минулого року “Вар’яти-шоу” вийшли на новий рівень і з’явились в телепросторі. 1 листопада в ефірі Нового каналу стартує другий сезон телеверсії “Вар’яти-шоу”, який, як показали нещодавні зймоки, буде ще більш цікавим та захоплюючим.

Приходьте на концерти “Вар’яти-шоу” і пориньте у світ сучасного якісного україномовного гумору.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool