Вартові доріг Кіровоградщини продовжують проводити спецоперацію

Серпень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1334 | Коментарі: 0

З 5 до 31 серпня 2015 року Державтоінспекція Кіровоградської області проводить комплекс цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Небезпечний вантаж», мета яких – запобігання надзвичайним подіям та попередження аварійності при дорожньому перевезенні небезпечних вантажів.

Ця операція спрямована на перевірку дотримання Правил перевезення небезпечних вантажів суб’єктами їх перевезення та виконання водіями цієї категорії автотранспорту Правил дорожнього руху.

Особливу увагу інспектори Державтоінспекції звертають на технічний стан транспорту, що перевозить небезпечний вантаж, на виконання водіями умов та режиму перевезення небезпечних вантажів, наявність відповідних документів на такий вантаж.

Під час проведення операції, працівники ДАІ проводять профілактичні бесіди з водіями в автогосподарствах та на маршруті, цілеспрямовані рейди-перевірки, в ході яких перевіряють відповідні документи і додаткове обладнання транспортних засобів, які перевозять небезпечні вантажі.

З початку проведення операції, під умовною назвою «Небезпечний вантаж» працівниками ДАІ було перевірено 479 транспортних засобів при нагляді за дорожнім рухом, що займаються перевезенням небезпечних вантажів, при цьому було виявлено, що вісім транспортних засобів експлуатувалися з технічними несправностями, шість – не були укомплектовані необхідним додатковим обладнанням.

За допущені порушення Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів відносно водіїв даної категорії автотранспорту було складено 14 адміністративних протоколів.

Крім того, до адміністративної відповідальності було притягнуто дві посадові особи, видано десять вимог на усунення недоліків, виявлених під час перевірки транспортних засобів, задіяних для перевезення небезпечних вантажів.

Сотни кировоградцев сели за штурвалы самолетов (ФОТО)

прес-служба ДАІ Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool