В центрі Одеси залізничники облаштовують власний спортклуб

Лютий 19, 2016 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Вже два роки у головній будівлі Одеської дирекції залізничних перевезень працює аматорський спортивний клуб залізничників.

Тут за ініціативою Ради молоді управління Одеської залізниці і Одеської дирекції залізничних перевезень було переобладнано одне з підвальних приміщень під спортивну залу. Головною метою в реалізації цієї ідеї є пропаганда здорового образу життя на підприємстві, завдяки заощадженню власних коштів при створенні альтернативи міським спортивним установам та закладам.

У вільний від роботи час (під час обідньої перерви, вечірнього часу та у вихідні дні) працівники магістралі тренуються в грі з настільного тенісу та більярду, а також зміцнюють своє фізичне здоров’я на тренажерах. До речі, саме цей спортивний клуб став стартовим майданчиком для місцевих спортсменів-залізничників, які нині беруть активну участь у галузевих спортивних змаганнях, демонструють гарну фізичну підготовку та високі результати.

Оновлюють спортивний інвентар та обладнання спортивного клубу залізничники власними зусиллями та за матеріальною підтримкою профкому управління регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» та Об’єднаного профкому Одеської дирекції залізничних перевезень.

Також в окремому приміщенні ними було облаштовано кімнату для відпочинку, де можна не тільки переодягнутися для тренування, але й поновити сили після інтенсивної роботи або присвятити вільну годину більш спокійним видам спорту, наприклад, шахам та шашкам.

Наразі в найближчий перспективі планується додатково придбати бігову доріжку, інші кардіо- та силові тренажери. Ініціатори створення спортклубу усім колегам пропонують підтримувати реалізацію даного проекту та залучатися до сумісного проведення часу з користю для свого здоров’я.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool