В центральній частині Кропивницького відбувся рейд (ФОТО)

Листопад 04, 2022 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

Роз'яснювальну роботу з питань безпеки життєдіяльності рятувальники провели в місцях масового перебування людей центральної частини м. Кропивницький.

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд

В центральній частині Кропивницького відбувся рейд


Фахівці Служби порятунку радили громадянам зосередитись, насамперед, на збереженні свого життя та здоров’я у складних умовах воєнного стану. Підступний російський загарбник не припиняє тероризувати мирні населені пункти, тому повсякчас слід дотримуватись правил безпеки під час оголошення повітряної тривоги.

Крім того, наполягають рятувальники, не можна забувати правила пожежної безпеки у побуті: постійно необхідно тримати під контролем стан електрогосподарства у своїх оселях, не перевантажувати електромережу, не залишати без нагляду увімкнені побутові прилади. Щоб громадяни не забували правила безпеки життєдіяльності, рятувальники роздали тематичні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool