В спекотну погоду Одеська залізниця вживає додаткових заходів безпеки

Липень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Начальник Одеської залізниці Микола Луханін телеграфною вказівкою надав керівникам усіх ланок цілий ряд доручень щодо вжиття додаткових заходів безпеки руху поїздів в умовах екстремально високих температур повітря

Головною метою одеських залізничників є недопущення втрати стійкості безстикової колії для забезпечення безпеки руху поїздів.
За прогнозами синоптиків протягом наступного тижня на території залізниці очікується підвищення температури повітря вдень до 38 градусів, окремих регіонах до 40 градусів.
Згідно з інформацією головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольфа Мелкумяна аналіз стану безпеки руху на залізниці за останні 12 років свідчить про надзвичайну важливість вчасного виявлення та усунення працівниками колійного господарства ймовірних несправностей колії, зумовлених високою температурою повітря.
Відтепер на залізниці заборонено виконувати колійні роботи, які можуть призвести до тимчасового послаблення стійкості рейко-шпальної решітки. Начальники дистанцій колії проводять з працівниками позапланові інструктажі щодо оглядів ділянок безстикової колії, з 12 до 18 години організовано додаткові обходи безстикової колії досвідченими монтерами.
При виявленні різких відхилень колії порівняно з минулими проміром вагоном - колієвимірювачем негайно проводиться обстеження таких місць на предмет стійкості колії, а за необхідності навіть обмежується швидкість руху поїздів. Також швидкість руху поїздів при необхідності обмежують до 60 км/год у разі підвищення температури у рейках більше 50 градусів
Проводиться відповідна робота з поїзними бригадами пасажирських поїздів та моторвагонного рухомого складу щодо посилення контролю за недопущенням тютюнопаління пасажирами.
Вживаються необхідні заходи забезпечення протипожежного режиму на залізниці – під пильним контролем залізничників смуги відведення, де категорично заборонено розпалювання вогнищ, сухої трави, хмизу, порубкових залишків та сміття.
Повторно залізничниками були опрацьовані правила надання першої допомоги при теплових ударах, опіках і порушеннях роботи серцево - судинної системи. Усі робочі підрозділи забезпечено медичними аптечками та питною водою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool