В результаті вжитих кіровоградськими податківцями заходів суму ризикового податкового кредиту зменшено на 51,5 млн. грн.

Листопад 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

Внаслідок проведеного аналізу співробітники кіровоградської податкової служби встановили 128 місцевих підприємств-„вигодонабувачів”, сума ризикового податкового кредиту яких досягла 115,3 млн. грн. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Такі результати стали наслідком пильної уваги до підприємств так званої групи ризику, які користуються послугами фірм-„транзитерів” та „податкових ям”.
Після вжитих заходів суб’єктам господарювання-„вигодонабувачам” зменшено ризикового податкового кредиту на суму 51,5 млн. грн. Внаслідок проведених перевірок донараховано 15,6 млн. грн. податку на додану вартість, 1,9 млн. грн. з яких сплачено до бюджету та зменшено від’ємне значення з ПДВ в сумі 2,4 млн. грн. Також співробітники органів ДПС оформили матеріалів нікчемності правочинів на суму 24,4 млн. грн.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool