В Онуфріївському ліцеї на Кіровоградщині відкрили клас безпеки (ФОТО)

Травень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

В Онуфріївській громаді Олександрійського району на Кіровоградщині відкрився Клас безпеки.

В Онуфріївському ліцеї на Кіровоградщині відкрили клас безпеки (ФОТО)

В Онуфріївському ліцеї на Кіровоградщині відкрили клас безпеки (ФОТО)

В Онуфріївському ліцеї на Кіровоградщині відкрили клас безпеки (ФОТО)

Свято відкриття було досить незвичайним для освітнього закладу. Відбулося воно не лише за участі працівників Служби порятунку, які докладали значних зусиль до створення осередку безпеки на усіх його етапах, а й разом з юним поколінням рятувальників. Адже цього дня місцева команда дружин юних рятувальників-пожежних отримала почесне право відкрити кабінет безпеки у ліцеї.

У новенькій формі, озброєні міцними знаннями у сфері безпеки та сповнені ентузіазму, нестримного потягу до пригод та непереборного бажання змінити світ на краще, вперше ступили на поріг нової лабораторії безпеки юні рятувальники-пожежні.
Під час уроку діти демонстрували знання з основ безпеки, навички надання домедичної допомоги, вміння швидко та впевнено реагувати на небезпеку різного характеру, зокрема, діяти у разі знаходження вибухонебезпечних предметів. Із задоволенням вони змагалися у спритності й кмітливості, тренуючи у такий спосіб свої сили у розв’язуванні загадок та ребусів безпекового спрямування.
Сподіваємося, що такий вдалий старт дасть приклад юному поколінню ліцеїстів, як треба вчитися, що саме треба знати та вміти, аби життя було цікавим та безпечним.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool