В Олександрії затримали двох осіб, яких підозрюють у крадіжці телефонного кабелю

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1285 | Коментарі: 0

На світанку двоє місцевих жителів намагалися вчинити крадіжку телефонного кабелю та були викриті поліцейськими. Тепер особам загрожує кримінальна відповідальність.

Члени наряду групи затримання поліції охорони, який виїхав за адресою спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю в одному із віддалених районів міста, побачили відкритий люк колодязя, в якому були розташовані телефоні кабелі. Правоохоронці обстежили прилеглу території і за кілька метрів побачили двох чоловіків, які ховалися у кущах. Одяг був забруднений, а при собі вони мали ніж, монтировку та пристрій для відкриття люків.

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції та представника підприємства зв’язку.
Поліцейські встановили особи підозрюваних. Ними виявилися 33-річний раніше судимий за крадіжки житель Олександрії та його 29-річний товариш.

На даний час правоохоронці проводять перевірку та встановлюють розмір нанесених збитків. Підозрюваним інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ч.1. ст. 185 Кримінального кодексу України «крадіжка»

За матеріалами  Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool