В Одесі фахівці з інженерних споруд залізниць України провели школу передового досвіду

Вересень 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

Майже 80 колійників – фахівців з інженерних споруд українських залізниць 6-7 вересня 2011 року на базі санаторію-профілакторію «Біла акація» провели школу передового досвіду. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ОЗД.

 Очолював школу начальник управління інженерних споруд головного управління колійного господарства Георгій Линник. Одеську залізницю на заході представляв заступник начальника служби колії з інженерних споруд Віктор Звоздецький.
Головною метою школи було обговорення можливостей відновлення інженерних споруд в умовах щільної міської забудови та обмін досвідом експлуатації розвідних замків підйомних прогонових будов мостів. Даний захід мав два етапи. Спочатку відбулося заслуховування доповідей, а потім учасникам продемонстрували 4 інженерні споруди Одеської залізниці. Зокрема, присутні мали змогу відвідати шляхопровід 1508 км дільниці Роздільна-Одеса, що знаходиться на вулиці з достатньо напруженим рухом, де для захисту низу балок прогонової споруди від ударів високогабаритного автотранспорту були встановлені габаритні ворота рамного типу, які відповідають усім сучасним експлуатаційним стандартам та неодноразово доводили їхню необхідність. Також колійники відвідали кам’яну трубу 2 км дільниці блокпост 1310 км-Одеса-Порт, шляхопровід 1309 км дільниці Колосівка-Одеса, міст дистанції колії №4 станції Білгород-Дністровський.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool