В області триває підготовка до відзначення 100-річчя Василя Сухомлинського

Червень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання оргкомітету з підготовки та проведення в області заходів з відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського.

У засіданні також взяли участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, донька педагога Ольга Сухомлинська, керівники профільних департаментів облдержадміністрації, Онуфріївської райдержадміністрації, освітніх закладів, а також представники профспілки, будівельних організацій.

На початку засідання учасники комітету озвучили інформацію щодо виконання запланованих протягом 2018 року заходів, приурочених цій події. Так, упродовж першого півріччя проведено обласний зліт вчителів, педагогічний марафон "Штрихи до портрета Василя Сухомлинського", конкурси педагогічної майстерності та олімпіади серед вчителів та вихователів. Наразі до видання готується два посібники, де представлено досвід педагогів-новаторів послідовників відомого педагога, та краєзнавчий атлас, що міститиме інформацію про географію впровадження педагогічної спадщини Василя Олександровича.

Вже з наступного тижня розпочнеться реставрація музею В. Сухомлинського, а з 20 червня (після закриття пришкільного табору) стартує активна фаза будівельних робіт в Павлиській школі. На весь комплекс цих робіт з обласного бюджету виділено 7 мільйонів гривень.

За словами Ольги Сухомлинської, держава планує випустити пам’ятну монету до 100-річчя ювілею педагога "Серце віддаю дітям".
"Наше завдання – підготуватись та провести заходи до 100-річного ювілею Василя Сухомлинського на максимально високому рівні", - підкреслив перший заступник голови облдержадміністрації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool