В обласному центрі відбудеться соціальний проект «Пані Кропивницького 2018»

Жовтень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1272 | Коментарі: 0

У Кропивницькому, 27 жовтня о 18.30, в НК «Fusion» відбудеться традиційний соціальний проект «Пані Кропивницького 2018»

Організатори проекту - модельна агенція «Rimo» під керівництвом Олександра Працкова поставили за мету проекту підтримку жінок які працюють, або мають власну справу, розвивають свої таланти та є берегинями своєї родини!

Під час проведення конкурсу - проекту глядачі матимуть змогу насолодитись трьома конкурсними виходами учасниць, побачити виступи відомих в нашому місті співаків, покази одягу та дизайнерських колекцій, виступи хореографічних колективів. Також кожен присутній матиме змогу долучитись до благодійного кулінарного аукціону від учасниць проекту, всі кошти від якого будуть передані на допомогу дітям з обмежиними фізичними можливостями.

Кропивничан запрошують підтримати учасниць та долучитись до благодійності

http://www.fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/v-oblasnomu-tsentri-vidbudetsya-sotsialniy-proekt-pani-kropivnitskogo-2018.html

Всі пропозиції співпраці та бронювання місць за тел: 0668755377; 0954929698

Голова жюрі кулінарного благодійного аукціону учасниця відомого кулінарного шоу - Юлія Морозенко. Також на кожного гостя чекає участь у лотереї.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool