В Кіровоградській області шукали втікача

Грудень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

До пошуків 10-ти річного хлопчика долучився весь особовий склад районного відділу міліції та рятувальники.

За добу дитину вдалося знайти живою і не ушкодженою. Оскільки це вже не перша «витівка» малого, було вирішено помістити його до центру реабілітації дітей. Його батьків притягнули до адміністративної відповідальності.
Повідомлення про зникнення малолітнього жителя Новоукраїнського району надійшло до міліції близько 14 години. 29-річна мати хлопчика повідомила, що її син після сварки з бабусею, у якої проживав, без дозволу пішов з дому та до цього не повернувся.
Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, конфлікт стався через те, що жінка змушувала хлопчика більше приділяти увагу навчанню, а не вештатися з друзями допізна на вулиці.
Такі докори не сподобалися хлопцеві, тож він вирушив до свого товариша, де, без відома господарів будинку, заночував в приміщенні літньої кухні.
На ранок втікач полишив схованку і подався до місцевого ставка, де й переховувався у заростях очерету аж поки його не знайшли правоохоронці.
Враховуючи те, що малолітній раніше неодноразово залишав домівку, його батьки жодного разу не повідомляли про такі факти відповідні служби, не мають впливу на дитину і не бажають її виховувати, працівниками міліції було притягнуто їх до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» - розповідає начальник Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Матвійчук. Через те, що дитина категорично відмовилася повертатися додому та не бажає надалі проживати з батьками, малого було поміщено до комунального закладу «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами».
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool