В Кіровограді з`явиться 100 нових терміналів самообслуговування

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Як повідомляє прес-служба банку, до кінця року в Кіровоградській області почне працювати ще 100 нових терміналів самообслуговування - унікальних "роботів", які дозволять виконувати всі банківські операції самостійно і цілодобово.

На сьогоднішній день в Кіровограді і області працює 204 термінали самообслуговування. Нові термінали ПриватБанку з'являться, в першу чергу, в популярних торгових і розважальних центрах, що дозволить людям отримати доступ до сучасних банківських послуг там, де їм найзручніше. "Наші термінали - це універсальні банківські “солдатики”, які вміють практично все, працюють цілодобово, без черг та перерв на обід, - розповідає керівник направлення Розвиток і контроль банкоматної і термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Коваленко. - Термінали самообслуговування мають численні переваги - це і швидкість проведення операцій і максимально доступні тарифи на послуги, до речі, багато з яких - взагалі безкоштовні".Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також через них можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.У Кіровоградській області працює понад 170 банкоматів, 204 термінали самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool