В Кіровограді згадали померлих від СНІДу

Травень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

18 травня 2014 р. відбулася меморіальна акція «Імена», присвячена Всесвітньому дню пам’яті людей, які померли від СНІДу.

Кіровоградське обласне відділення ВБО «ВМ ЛЖВ» разом із Корпорацією «ХХІ століття» Кіровоградський Дендропарк та Кіровоградським відділенням Армії Спасіння за підтримки Управління освіти Кіровоградської міської ради, Обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА, також цього провели акцію до дня пам’яті померлих від СНІДу та дуже вдячні всім, хто долучився до нас та підтримав!
В цей день було запущено в небо сотню повітряних кульок, кожна з яких містила ім’я людини, яка померла через епідемію на Кіровоградщині.
Бажаючі, мали змогу переглянути квілт - меморіальне полотно, яке було створено учнями навчальних закладів нашого міста, на згадку про людей, життя яких забрала хвороба.
Також, було представлено виставку янголів, яка розміщена у Дендропарку. Кожен янгол, це виріб дітей різних навчальних закладів. У вечері, алея наповнилась сяючими янголами, що стало символом того, що в наших серцях, горить вогник пам’яті про людей, які померли від Сніду. Ця виставка доступна до перегляду протягом всього наступного тижня.
Представники організації висловлюють щиру подяку всім, хто долучився та не залишився байдужим.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool