В Кіровограді вшанують героїв - земляків

Жовтень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський особисто проконтролював хід підготовки відзначення 70-ої річниці визволення України.

Сьогодні, 24 жовтня він провів розширену нараду з керівниками виконавчих органів міської ради, головами ветеранських організацій, представниками Збройних Сил України, які доповіли про готовність заходів.

У понеділок, 27 жовтня, Кіровоград вшанує своїх земляків, сучасних воїнів – героїв, учасників антитерористичної операції, які віддали своє життя за право українців жити у незалежній і єдиній Україні. Цього дня о 14.00 у Кіровоградській міській раді (кімн. 426) відбудеться нагородження відзнаками “За заслуги” (посмертно) та вручення допомоги родинам загиблих в зоні АТО і пораненим бійцям з Кіровограда. По закінченню заходів, сім’ї героїв, воїни кіровоградських військових частин, громадськість міста вшанують пам’ять і покладуть квіти на могили кращих синів Кіровограда на Алеї Героїв на Рівнянському кладовищі, на Далекосхідному, Лелеківському та Старобалошівському цвинтарях.

У віторок, 28 жовтня, відзначення 70-річчя визволення України від німецько – фашистських загарбників розпочнеться о 9.00 – мітингом та покладанням квітів на меморіальному комплексі „Фортечні вали”.
Цього ж дня о 10.00 у Кіровоградській міській раді (кімн. 426) відбудеться святкове засідання клубу «Ветеран», з нагоди визначної дати.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool