В Кіровограді відбулась нарада педагогічних працівників

Серпень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1294 | Коментарі: 0

В  актовій залі комунального закладу „Навчально-науковий педагогічний комплекс” відбулась пленарна частина наради педагогічних працівників міста на тему: «Про підсумки розвитку освітянської галузі у 2011/2012 навчальному році та завдання на новий 2012/2013 навчальний рік. Впровадження нового Державного стандарту початкової освіти».

У нараді педагогічних працівників взяли участь: міський голова О.Саінсус, тимчасово виконуючий обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.Дьячук, голова Кіровоградської організації міської профспілки працівників освіти і науки України, депутат міської ради Н.Дзюба, голова Кіровоградської міської організації Вільної профспілки освіти і науки України В.Фундовний, завідувач відділу гігієни дітей та підлітків міської санітарно-епідеміологічної станції Т.Третяк, головний фахівець відділу цивільного захисту в м. Кіровограді та Кіровоградському районі ТУ МНС у Кіровоградській області К.Дружинін.
Перед початком наради діяла виставка методичної літератури «Книжковий вернісаж», яку представили фірми «Шкільний світ» та «Шкільний всесвіт».
Міський голова Олександр Саінсус та начальник управління освіти Лариса Костенко привітали освітян з початком нового 2012/2013 навчального року і вручили кращим педагогічним працівникам освітніх закладів міста грамоти, подяки, відзнаки, цінні подарунки та квіти.
З аналізом досягнень освітянської галузі у 2011/2012 навчальному році виступила начальник управління освіти Костенко Л.Д. Виступ супроводжувався електронною презентацією та відеоконференцією «Про підсумки розвитку освітянської галузі у 2011/2012 навчальному році та завдання на новий 2012/2013 навчальний рік. Впровадження нового Державного стандарту початкової освіти».
Музичним дарунком учасникам наради педагогічних працівників міста був виступ вихованців загальноосвітніх навчальних закладів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool