В Кіровоград привезуть заготовку Великоднього яйця рекордних розмірів

Березень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1423 | Коментарі: 0

 Місто Кіровоград буде представлене у параді “диво – писанок”, що відбудеться 24 серпня у Києві на День Незалежності в рамках проекту ГО “Столичні ініціативи”.

Як повідомила в.о.начальника відділу культури і туризму міської ради Неля Чорна, сьогодні, 1 березня в обласний центр прибуває заготовка великоднього яйця рекордних розмірів: 3,75х2,6 метра, вагою 58 кілограмів.

Ініціативу Кіровоградського міського голови Олександра Саінсуса гідно репрезентувати наш край підтримали кіровоградські професійні художники, які найближчими днями розпишуть яйце, використовуючи місцеву тематику та традиційні візерунки регіону. Для зручності в роботі майстрів, заготовка яйця буде встановлена на території тролейбусного парку.
Перед Великоднем, до 15 квітня, відзначила Неля Чорна, велетенська писанка буде презентована кіровоградцям на площі перед Кіровоградською міською радою.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool