В Іллічівську обговорили питання оновлення і модернізації технічних засобів залізничної автоматики і телемеханіки

Вересень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Актуальні питання оновлення і модернізації технічних засобів залізничної автоматики і телемеханіки, що є запорукою забезпечення безпечного і безперебійного управління перевізним процесом, обговорили головні інженери залізниць України, спеціалісти служб сигналізації і зв’язку, науковці, розробники та виробники сучасних пристроїв залізничної автоматики та зв’язку під час конференції в Іллічівську.

Міжнародну науково-практичну конференцію «Впровадження перспективних мікропроцесорних систем залізничної автоматики та засобів телекомунікацій на базі цифровізації», що тривала з 23 по 25 вересня 2015 року, було організовано Департаментом автоматики, телемеханіки і зв’язку Укрзалізниці за підтримки керівництва Одеської залізниці. Відкрив роботу конференції начальник цього департаменту

Олег Бунчуков, який ознайомив учасників зі станом основних засобів та структурою господарства сигналізації та зв’язку, окреслив актуальні проблеми технологічного забезпечення розробки, впровадження і експлуатації мікропроцесорних систем залізничної автоматики і засобів телекомунікацій, що мають істотні функціональні переваги у порівнянні з застарілими системами.

Головний інженер-перший заступник начальника залізниці Євген Мальцев передав вітання та побажання плідної роботи учасникам конференції від начальника Одеської залізниці Григорія Бойка. Він підкреслив, що успішний розвиток залізничного транспорту неможливий без використання новітніх досягнень науки і техніки, адже для забезпечення надійної роботи технічних засобів необхідна максимальна автоматизація управління перевізним процесом, технології обслуговування об’єктів залізничної інфраструктури.

Кожний виступ викликав в учасників цікаві, жваві дискусії. За результатами роботи конференції було прийнято конкретні рекомендації та зроблено висновок щодо реалізації усіх функцій мікропроцесорних систем дозволить вивести технологію обслуговування засобів залізничної автоматики і телекомунікації на новий якісніший рівень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool