В діяльності лісгоспів Kіровоградщини виявлено кримінальні правопорушення

Квітень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградщини виявленні численні правопорушення в діяльності лісових господарств регіону при здійсненні державних закупівель, що призвело до розтрати бюджетних коштів на загальну суму понад пів мільйона гривень.

Так, службові особи лісового господарства Знам”янського району на підставі договорів укладених за результатами державних закупівель, надали кошти одному з підприємств району на виконання лісогосподарських робіт, завідомо знаючи, що воно не в змозі їх виконати та маючи матеріально-технічні можливості для самостійного їх виконання. В результаті таких незаконних дій посадовців 508 тис. грн. бюджетних коштів розтрачено.
Аналогічні порушення виявлено в діяльності лісгоспів Голованівського району, посадові особи якого допустили розтрату бюджетних коштів на загальну суму 73 тис. грн.
За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ознаками злочинів передбачених ч.5 та ч.2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Наразі тривають досудові розслідування.
Окрім того, виявлено порушення під час здійснення державних закупівель і в діяльності лісового господарства Компаніївського району. Директору підприємства внесено подання, яке розглянуто та задоволено. Порушення, на які наголошувала прокуратура, усунуті, винні особи притягнуті до відповідальності.

Прес-служба прокуратури області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool