В 3,6 рази виріс попит на «електронні» квитки серед пасажирів Одеської залізниці

Липень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

Протягом шести місяців 2012 року на Одеській залізниці через мережу Інтернет було оформлено 72 тис 740 проїзних документів, що в 3,6 рази перевищує минулорічний показник. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

Замовлення електронних квитків становить 3% від загального обсягу реалізованих за перше півріччя поточного року проїзних документів. Піковим місяцем з замовлення квитків через мережу Інтернет став червень – було замовлено понад 19,5 тис. проїзних документів. Безперечним лідером з оформлення проїзних документів замовлених через Інтернет є пасажирський вокзал Одеса–Головна (37% від загальної кількості реалізованих таким чином проїзних документів).
Інтернет-замовлення можна зробити тільки повних та дитячих проїзних документів у поїздах, до відправлення яких залишилося більше 4-х годин. Дана послуга дозволяє обрати маршрут, дату, поїзд, вагон і місця у вагоні, тощо. Оплата замовлень проводиться за допомогою платіжних карток національної (НСМЕП) або міжнародних (Visa, Master Card) платіжних систем. Після успішного виконання оплати автоматично відображається бланк замовлення на викуп проїзних документів з номером замовлення (14 або 16 символів). Відповідні проїзні документи на підставі номера замовлення пасажир може одержати у будь-якій автоматизованій залізничній квитковій касі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool