В 176 селах Кіровоградщини соціальні об’єкти підключать до швидкісного інтернету

Червень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

27 мільйонів 520 тисяч 29 гривень інтернет-субвенції розподілять між 26-ма територіальними громадами Кіровоградщини.

Про це повідомив очільник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Дмитренко сьогодні, 10 червня.

«Відповідний розподіл субвенції затвердив Кабмін. Згідно з цим, до інтернету підключать соціальні об’єкти в 176 населених пунктів області. Відтак доступ до швидкісного інтернету отримають 85 шкіл, 81 дошкільний заклад, 2 заклади позашкільної освіти, 125 будинків культури, 110 бібліотек, 144 ФАПИ, 1 поліцейська дільниця, 1 пожежна частина, 2 заклади Мінсоцполітики, 14 Центрів надання адміністративних послуг», - повідомив Володимир Дмитренко.

Посадовець наголосив, серед громад, яким погодили розподіл коштів на підключення, Благовіщенська, Бобринецька, Вільшанська, Гайворонська, Голованівська, Ганнівська, Дмитрівська, Добровеличківська, Долинська, Катеринівська, Кетрисанівська, Компаніївська, Мар’янівська, Новоархангельська, Новоукраїнська, Олександрійська, Онуфріївська, Пантаїаська, Петрівська, Приютівська, Смолінська, Суботцівська, та Устинівська. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool