В 1-16 фіналу Зірка програла команді другої ліги

Вересень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

ПФК «Суми» - «Зірка» 1:1 (по пен.3:2) (Мельник, 83 - Гололобов, 55)

З початку матчу гості мали територіальну та ігрову перевагу над суперником, позначивши хто в якій лізі грає. Кіровоградська команда більше контролювала м’яч, створювали атаки, які, на жаль, тривалий час не приносили результату. Активна гра на флангах, гострі передачі у штрафний майданчик суперника, удари по воротах сумчан, які в першій половині зберегли свої ворота недоторканими. Варто відзначити впевнену гру голкіпера господарів Миколи Павленка, не раз виручав своїх партнерів по команді, у складних ситуаціях демонструючи свою впевнену гру. За ігрової переваги представника першої ліги на футбольному полі і завершився перший тайм – на жаль, забитий бодай один м’яч кіровоградці не зуміли.
На другий тайм гості вийшли ще більш «зарядженими» на здобуття позитивного результату. На жаль, на 53-ій хвилині отримав травму лідер кіровоградської команди Олександр Кочура. За свого партнера команда відразу помстилася: Олександр Скляр подав у штрафний майданчик суперника – на виході голкіпер сумської команди Микола Павленко вибив м’яч та першим на підбиранні були футболісти «Зірки» і Дмитро Гололобов переправив «круглого» у сітку воріт ПФК «Суми»: Дмитро забив м’яч у дебютному матчі за «Зірку». Після забитого м’яча кіровоградці дещо свідомо віддали ініціативу супернику, сподіваючись на свої контратаки, які часто несли реальну загрозу воротам суперника – на радість глядачів на стадіоні «Юбілейний» в той день голкіпер господарів Микола Павленко «впіймав» кураж, рятуючи свою команду від другого взяття воріт, яке, певно, визначило долю матчу зарані. А так інтрига матчу трималася до його завершення. Нерви у футболістів обох команд були на межі. І на жаль, у захисника нашої команди Дмитра Гололобова першого здали нерви, й він припустився дитячої помилки, віддавши м’яч поперек поля – нападник суперника Ігор Мельник перехватив м’яч і реалізував вихід один на один із стражем воріт гостей Антоном Ситниковим. У хвилини, що залишилися до завершення основного часу зустрічі, обом командами не вдалося змінити рахунок на табло – 1:1 і додатковий час.
Дві пятнадцятихвилинки не вплинули на цифри, які були на табло – серія післяматчевих пенальтей. В лотереї, на жаль, футбольна фортуна посміхнулася сумській команді – 3:2 за виконанням серії пенальтей.

за матеріалами сайту http://fczirka.com.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool