Увага! Конкурс!

Вересень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1415 | Коментарі: 0

Оголошено Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва

З метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва, підвищення ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління, популяризації сучасних технологій художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва Державним комітетом телебачення і радіомовлення України у 2007 році заснувано щорічний Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.
На конкурс подаються друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження.
Конкурс проводиться у двох номінаціях: "Краще періодичне друковане видання для дітей" та "Краще періодичне друковане видання для юнацтва".
Прийом заявок на участь у конкурсі триває з 1 вересня по 1 грудня 2011 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool