Увага громадянам! Декларування доходів-обов’язок!

Березень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

Державна податкова служба у Кіровоградській області нагадує, що з 1 січня 2012 року почалася кампанія декларування доходів, отриманих протягом минулого, 2011 року.

Декларації про майновий стан і доходи приймаються до 1 травня 2012 року.

Державна податкова служба у Кіровоградській області закликає платників сумлінно виконати свій громадянський обов'язок і подати декларації в зазначений термін.

Звертаємо Вашу увагу, що Міністерством фінансів затверджена нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та додатки до неї.

Подавати декларацію про майновий стан і доходи потрібнодо податкової інспекції за місцем своєї реєстраціїу випадках, якщо громадянин отримав у минулому році окремі види оподатковуваних доходів:

*    спадщину;

*      подарунки;

*    дохід, отриманий на земельних паях (одноосібники);

*     здавання майна в оренду;

*     здійснення операцій з інвестиційними активами;

*    послуги з репетиторства;

*     у разі отримання доходів, від двох або більше податкових агентів, якщо загальна сума такого доходу за будь - який календарний місяць перевищував 9410 грн;

*    у разі отримання іноземних доходів.

Громадянин може з'ясувати усі незрозумілі питання щодо порядку заповнення та подання декларації, звернувшись до податкової інспекції за місцем проживання.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool