Увага! ДАІ попереджає водіїв Кіровоградської області

Грудень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

Водіїв про захист транспортних засобів від злочинних посягань, правила поводження в дорозі з метою уникнення злочинних проявів та дії власників СТО, платних автостоянок, охоронців гаражних кооперативів під час виявлення підозрілого транспорту, який може бути викраденим з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди.


1. Ніколи не залишайте в машині ніяких предметів, порожніх або повних сумок, барсеток, навіть пляшок. Любителі легкої наживи не проти привласнити те, що погано лежить, а вам потім лагодити автомобіль.
2. Брелок від сигналізації носіть в кишені, а не разом з ключами від машини.
3. Паркуйте автомобіль тільки на платних автостоянках чи в гаражах гаражних кооперативів. Не залишайте транспортні засоби в нічний час біля будинків.
4. Обладнайте автомобіль системою захисту від злочинців, як електронною так і механічною.
5. Залишаючи машину, навіть на хвилину (наприклад під час дозаправки на АЗС), витягайте ключі з замку запалення, встановлюйте всі механічні пристрої охорони, які у вас є та ставте машину на сигналізацію.
6. Тримайте в машині або носіть із собою який-небудь засіб захисту від зловмисників (газовий балончик або інші дозволені ОВС засоби).
7. Не розповідайте знайомим, як влаштована охоронна система вашого автомобілю.
8. Не лишайте документи в автомобілі. Ніколи не залишайте ключі в замку запалювання, навіть якщо вам потрібно протерти скло автомобіля або залити каністру бензину.
9. Працівники та власники СТО, платних автостоянок та охоронці гаражних кооперативів проінформуйте будь-ласка Державтоінспекцію Кіровоградської області (за телефонами 35-75-66, 35-75-06, 35-75-07) в разі перебування на автостоянках підозрілих транспортних засобів, які тривалий час не виїжджають з автостоянки, можливо вони викрадені.
10. Власникам СТО в разі звернення водія для ремонту транспортного засобу із характерними пошкодженнями для дорожньо-транспортної пригоди (розбите лобове скло, фара, передня частина автомобіля тощо) необхідно запропонувати водієві надати довідку з Державтоінспекції про факт дорожньо-транспортної пригоди та отримані пошкодження автомобіля. У разі відсутності такої довідки, зафіксуйте марку транспортного засобу, номерний знак, колір автомобіля та негайно дзвоніть за номером «102» або на чергову частину УДАІ УМВС України в Кіровоградській області за телефонами 35-75-06, 35-75-07. Можливо вказаний автомобіль скоїв дорожньо-транспортну пригоду з тяжкими наслідками та з місця пригоди зник.

У разі отримання будь-якої інформації про скоєння злочину або виявлення викраденого транспортного засобу, прохання зателефонувати до чергової частини УДАІ УМВС України в Кіровоградській області за телефонами: 0522-35-75-06, 0522-35-75-07.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool