Увага акція! 100 ялинок - дітям, 100 ялинок - місту

Грудень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

Подаруйте дітям ялинку, ялинці життя, я місту – красу.

Придбайте новорічну ялинку у горщику, після свят висадіть її на своєму подвір’ї чи на власній вулиці – нехай вона вам дарує радість ще багато років.

Виставка-продаж живих ялинок у горщиках – 24 грудня, з 16.00, на площі Кірова.
Щотижневик «Україна-Центр» спільно з ландшафтною майстернею «Пан Тюльпан» розпочинає акцію « 100 ялинок дітям, 100 ялинок місту», у рамках якої ми пропонуємо мешканцям Кіровограда придбати живі ялиночки у горщиках зі знижкою 15% з тим, щоб потім, після свят, не викидати деревце, а висадити у власному дворі та мати змогу милуватися ним ще багато років

Мета акції – не тільки зробити подарунок малюкам, а й навчити їх бережно ставитися до дерев, до природи. Діти, які разом з вихователями висадіть ялинку на подвір’ї дитсадка, з року в рік спостерігатимуть, як вона зростає, навряд чи ламатимуть дерева.

Для участі в акції звертайтеся за телефонами:
«Україна-Центр»: 35-40-79,
«Пан Тюльпан»: 27-51-39, (050) 954-87-45
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool