Успіхи кіровоградців на світовій арені спортивного туризму

Вересень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Вже тривалий час Кіровоградська область позиціонується на туристичній карті України, як область, на теренах якої готують сильних спортсменів-скелелазів, яким вже неодноразово випадала честь захищати ім'я нашої Батьківщини на різноманітних міжнародних змаганнях.

Черговим масштабним дійством на яке потрапили юні спортсмени нашої області під керівництвом знаних і відомих тренерів зі скелелазіння Русінової В.М та Побережця М.Й стали змагання найвищого ґатунку – Чемпіонат світу, який цього річ проходив з 28 серпня по 02 вересня в мальовничій Італії в містечку Арко. Виснажливі підйоми, непоступливі суперники, справжня доросла боротьба, неймовірне напруження та жага перемоги – ось що чекало на наших хлопців та дівчат в останні дні літа та на початку осені. Спортсмени з України проявили свій козацький дух, впевнено подолали стадії кваліфікації та півфіналів, а у фіналі досягли здавалося б недосяжних висот – чемпіоном світу став Павленко Костянтин, а срібло здобула Луговенко Яна. Своїми результатами вихованці Комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» вкотре довели, що наполеглива праця під керівництвом досвідчених тренерів обов'язково рано чи пізно дає результат.

Кожен підтримує свою державу по-своєму, паралельно з допомогою у підготовці команди юних скелелазів директор Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Андрій Андрійович Лісота вирішив привітати Україну з Днем

Незалежності піднявши її стяг над найвищою точкою Тірольських Альп – горою Вільдшпіц на висоті 3774 м. В досягненні цієї цілі йому допомогла команда досвідчених туристів-однодумців. І 24 серпня прапор України замайорів над Альпами у руках справжніх патріотів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool