Уряд виділив 38 млн. грн на житло для дітей-сиріт з Кіровоградщини

Січень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 1714 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині 81 дитина-сирота зможе придбати житло в 2020 році за рахунок грошової компенсації, наданої Урядом.
Про це повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь.

"У 2019 році Кабінет Міністрів виділив 38 млн. грн на забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 36 осіб уже скористилися компенсацією. Більша частина коштів субвенції з державного бюджету буде освоєна в поточному році. Завдяки цьому власне житло зможе придбати 81 дитина-сирота", - проінформував очільник ОДА.
Варто відзначити, що з січня 2020 року державна підтримка для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, зросте. Уряд збільшить допомогу з 2 до 2,5 прожиткових мінімумів. Це стало можливим завдяки перегляду Кабінетом Міністрів ефективності низки програм і фокусуванню на ті верстви населення, які найбільше потребують підтримки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool