Упродовж тижня до поліції Кіровоградщини надійшло понад 4,6 тисяч повідомлень громадян

Квітень 25, 2022 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

В обласному главку відомства цілодобово функціонує лінія «102».

У разі її перевантаження, інформацію про події та правопорушення можна надати за резервним номером колл-центру: (096) 8610134. Продовжує роботу і група комунікації поліції та громади «Безпечне місто» у месенджері Телеграм

У період з 18 по 24 квітня поліцейські та представники інших служб і відомств забезпечили реагування на понад 4 650 повідомлень, що надійшли до поліції області.

Правоохоронці опрацьовують усі звернення: надають необхідні консультації та проводять перевірки отриманої інформації. Також підтримують співпрацю з громадськістю та органами місцевого самоврядування для недопущення на території регіону будь-яких протиправних дій, надання допомоги всім, хто її потребує.

Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають громадян дотримуватися визначених обмежень і заборон в умовах воєнного стану. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool